Pozovite nas na 062 400 488 i u našim vozilima vozite se udobno, sigurno i po povoljnijim cenama u Beogradu!


Kombi Citroen Jumper 30 eur / dan

Zapremina tovarnog prostora je 16m kubnih. Dizel. Manuelni menjač


Škoda Fabia  20 eur / dan

Škoda Fabia je jedan odličan automobil koji nudi ponuditi veliki broj mogućnosti, za svakoga. Lagan za vožnju, odličan partner u vožnji po gradu.


Seat Leon  20 eur / dan

Lako je zaključiti da je Seat Leon sasvim dobar i kvalitetan automobil. To i ne treba previše da čudi jer je opšte poznato da modeli koji dolaze iz pogona španske kompanije Seat moraju biti na zavidnom nivou.


Škoda Yeti  25 eur / dan

Yeti je iznenađujuće prijatan za vožnju, čak i zahvaljujući velikoj količini trakcije. Kreće se poprilično lepo pri tom je zgodan ukoliko postoji potreba za tovarom.


Volkswagen Sharan 25 eur / dan

Sharan je jedan od najboljih automobila u svojoj klasi; udoban je i ima impresivan raspon motora, kvalitetan enterijer, prostor za sedam putnika, plus odlične sigurnosne podatke.


Chevrolet Epica  25 eur / dan

Nema sumnje da je Epica atraktivna. Ovaj veliki, prostrani Chevrolet može se pohvaliti opuštajućom vožnjom i puno prostora za putnike i vaše stvari.


Kia Sorento  30 eur / dan

Da, Kia Sorento je dobar SUV srednje veličine. Izuzetno siguran, pouzdan i prostran automobil.


Mercedes-Benz ML  30 eur / dan

Rejting pouzdanosti Mercedes-Benz ML350 je 3,0 od 5,0, što ga svrstava na 10. mesto od 14 po luksuznim SUV-ovima srednje veličine.


Jaguar S Type  30 eur / dan

Automobil izuzetnog izdanja, luksuznog enterijera, vodeći u klasi. Komforan.


VW Golf GTI  40 eur / dan

Volksvagen GTI je dobar kompaktni automobil. Unutrašnjost GTI-a izgleda i deluje vrhunski, sedišta su prlagodljiva, a kapacitet tereta je izvanredan za klasu. Sistem za zabavu koji se lako koristi je standardan, kao i brojne funkcije pomoći vozaču..


BMW 5 GT  40 eur / dan

Gran Turismo serije 5 nudi više prostora i veću voznu snagu suparničkim premium SUV vozilima. Gran Turismo serije 5 je u osnovi hatchback serije 5 sa ​​blago podignutim položajem sedenja. Zamišljeno je da ponudi malo više korisnosti i udobnosti od limuzine sa više prostora za putnike straga.